Terug

Demeyere

Garantie

Warranty

De producten van Demeyere werden gemaakt volgens de meest strikte kwaliteitsstandaarden. Bij normaal gebruik met een minimum aan onderhoud zullen ze u gedurende jaren voldoening geven.

30 jaar beperkte garantie

Het kookgerei van Demeyere wordt vervaardigd volgens de strengste normen. Daarom ondersteunen wij de roestvrijstalen producten vanaf de aankoopdatum met een garantie van 30 jaar op alle productie- of materiaalfouten, vooropgesteld dat het product werd gebruikt in overeenstemming met de gebruiks- en onderhoudsinstructies die bij het product werden geleverd en bij huishoudelijk gebruik (10 jaar garantie voor professioneel gebruik). Producten met een antikleeflaag hebben een garantie van 5 jaar (geen garantie voor professioneel gebruik).

Wij ondersteunen de producten van de Resto by Demeyere en Classic by Demeyere series vanaf de aankoopdatum met een garantie van 10 jaar (2 jaar voor producten met antikleef, geen garantie voor professioneel gebruik), de Commercial by Demeyere serie met een garantie van 2 jaar op alle productie- of materiaalfouten, vooropgesteld dat het product werd gebruikt in overeenstemming met de onderhoudsinstructies die bij het product werden geleverd.

De garantie dekt geen defecten veroorzaakt door nalatigheid, een ongeval of misbruik (inbegrepen oververhitting), noch de gevolgen van normale slijtage. Specifiek voor producten met een antikleeflaag wil dit zeggen dat beschadiging door gebruik van scherpe voorwerpen of reiniging met schurende middelen niet wordt aanvaard als zijnde een garantiegeval. Ook verkleuringen, de vorming van kalk of andere neerslag en krassen aan de binnen- of buitenzijde van het roestvrij staal worden niet als fabricagefout beschouwd. (Bakelieten) onderdelen vallen niet onder garantie.

Indien u een probleem ondervindt dat gedekt is door de garantie, kunt u het product – samen met het aankoopbewijs – terugbrengen naar de winkel van aankoop of contact opnemen met onze klantendienst:

DEMEYERE COMM.V. Atealaan 63
2200 Herentals
België
Tel.: +32 14 285 210
Fax: +32 14 285 222
E-mail: info@demeyere.be
www.demeyere.be

De producten onder garantie zullen volledig worden hersteld of vervangen op kosten van Demeyere, inclusief transportkosten. Indien bij vervanging het product niet meer beschikbaar is, zullen wij ons het recht toe-eigenen om het product te vervangen door een gelijkwaardig product. Indien echter een herstelling of vervanging nodig is die niet gedekt is door de garantie, zullen de gemaakte transport- en administratiekosten aan u doorgerekend worden.

Deze garantie geeft u specifieke, juridische rechten die enigszins kunnen verschillen van land tot land.