Terug

Jan van Peer Koken Tafelen Cadeaus - Emmen

demeyere_theme_inductie_720x498

Jan van Peer Koken Tafelen Cadeaus in Emmen is een erkend verkooppunt van Demeyere waar je terecht kunt voor advies over onze producten. Heb je vragen over koken op inductie of ben je op zoek naar nieuw kookgerei? Bij Jan van Peer Koken Tafelen Cadeaus in Emmen kun je altijd terecht voor advies op maat.

Omdat Demeyere deel uitmaakt van de wereldwijde Zwilling groep vind je bij Jan van Peer Koken Tafelen Cadeaus ook kookgerei van o.a. Zwilling en Staub. Ontdek hieronder welke exclusieve promoties er voor onze merken lopen in deze winkel. 

Contactgegevens

Jan van Peer Koken Tafelen Cadeaus
Hoofdstraat 123
7811 EK Emmen 

Telefoon: 0591 614218
Email: info@janvanpeer.nl
Site: www.janvanpeer.nl 

staub_white_truffle_cocottes_720x1024

Exclusieve promotie Staub cocotte in white truffle

Jan van Peer Koken Tafelen Cadeaus in Emmen is een van de eerste winkels in Nederland waar je de nieuwe Staub white truffle cocottes kunt vinden.

Deze gietijzeren braadpannen in een nieuwe wit-grijze kleur zijn uitermate geschikt voor gerechten die lang traag moeten garen. Dankzij het speciaal ontworpen deksel blijft het vocht behouden en blijft je gerecht mals en sappig. Staub braadpannen zijn geschikt voor alle typen fornuizen, inclusief inductie, en kunnen ook in de oven.
De nieuwe white truffle braadpannen zijn beschikbaar in diameters van 24 cm, 26 cm, 28 cm en 31 cm (ovaal).

Tot en met 31 december 2019 krijg je maar liefst €50 korting op alle maten. Ontdek ze nu in de winkel!