Terug

Rosier Gedekte tafel, koken en wonen - Dokkum

demeyere_theme_inductie_720x498

Rosier Gedekte tafel, koken en wonen in Dokkum is een erkend verkooppunt van Demeyere waar je terecht kunt voor advies over onze producten. Heb je vragen over koken op inductie of ben je op zoek naar nieuw kookgerei? Bij Rosier Gedekte tafel, koken en wonen in Dokkum kun je altijd terecht voor advies op maat.

Omdat Demeyere deel uitmaakt van de wereldwijde Zwilling groep vind je bij Rosier Gedekte tafel, koken en wonen ook kookgerei van o.a. Zwilling en Staub. Ontdek hieronder welke exclusieve promoties er voor onze merken lopen in deze winkel. 

Contactgegevens

Rosier Gedekte tafel, koken en wonen
Grote Breedstraat 23
9101 KH Dokkum

Telefoon: 0519 293000
Email: info@rosierdokkum.nl
Site: www.rosierdokkum.nl 

staub_white_truffle_cocottes_720x1024

Exclusieve promotie Staub cocotte in white truffle

Rosier Gedekte tafel, koken en wonen in Dokkum is een van de eerste winkels in Nederland waar je de nieuwe Staub white truffle cocottes kunt vinden.

Deze gietijzeren braadpannen in een nieuwe wit-grijze kleur zijn uitermate geschikt voor gerechten die lang traag moeten garen. Dankzij het speciaal ontworpen deksel blijft het vocht behouden en blijft je gerecht mals en sappig. Staub braadpannen zijn geschikt voor alle typen fornuizen, inclusief inductie, en kunnen ook in de oven.
De nieuwe white truffle braadpannen zijn beschikbaar in diameters van 24 cm, 26 cm, 28 cm en 31 cm (ovaal).

Tot en met 31 december 2019 krijg je maar liefst €50 korting op alle maten. Ontdek ze nu in de winkel!