Terug

Warenhuis Vanderveen - Afdeling Koken & Tafelen - Assen

winkel_warenhuisvanderveen_assen_720x498

Warenhuis Vanderveen in Assen is een erkend verkooppunt van Demeyere waar je terecht kunt voor advies over onze producten. Heb je vragen over koken op inductie of ben je op zoek naar nieuw kookgerei? Op de afdeling Koken & Tafelen op de eerste etage in Warenhuis Vanderveen kun je altijd terecht voor advies op maat.

Omdat Demeyere deel uitmaakt van de wereldwijde Zwilling groep vind je bij Warenhuis Vanderveen ook kookgerei van o.a. Zwilling en Staub. Ontdek hieronder welke exclusieve promoties er voor onze merken lopen in deze winkel.  

Contactgegevens

Warenhuis Vanderveen - Afdeling Koken & Tafelen
Koopmansplein 16
9401 EL Assen 

Telefoon: 0592 700234
Email: kokenentafelen@vanderveen.nl
Site: www.vanderveen.nl 

staub_white_truffle_cocottes_720x1024

Exclusieve promotie Staub cocotte in white truffle

Warenhuis Vanderveen in Assen is een van de eerste winkels in Nederland waar je de nieuwe Staub white truffle cocottes kunt vinden.

Deze gietijzeren braadpannen in een nieuwe wit-grijze kleur zijn uitermate geschikt voor gerechten die lang traag moeten garen. Dankzij het speciaal ontworpen deksel blijft het vocht behouden en blijft je gerecht mals en sappig. Staub braadpannen zijn geschikt voor alle typen fornuizen, inclusief inductie, en kunnen ook in de oven.
De nieuwe white truffle braadpannen zijn beschikbaar in diameters van 24 cm, 26 cm, 28 cm en 31 cm (ovaal).

Tot en met 31 december 2019 krijg je maar liefst €50 korting op alle maten. Ontdek ze nu in de winkel!