Alle reeksen

Demeyere Bakpannen

Gebruiks- en budgetvriendelijk om krokant te bakken zonder kleven

Demeyere ecoglide ceraforce ultra frying pans

Ecoglide Ceraforce Ultra

De Ecoglide bak-/koekenpannen zijn blinkend gepolijst en gemaakt van een meerlagenmateriaal van 3 mm dik tot aan de rand voor een zeer goede warmteverdeling. Het zijn budgetvriendelijke pannen die binnen hun categorie ongetwijfeld de meest performante en gebruiksvriendelijke zijn. De Ecoglide Ceraforce Ultra pannen zijn voorzien van een keramische antikleeflaag. Deze innovatieve laag combineert goede antikleefeigenschappen met een extra hoge krasbestendigheid, voor een goudbruin bakresultaat. Voor de Ecoglide pannen biedt Demeyere een garantie van 2 jaar op alle productie- of materiaalfouten; geen garantie voor professioneel gebruik.  


Demeyere quotes De krasbestendigste antikleefpan binnen mijn budget!


Ecoglide Ceraforce Ultra Productdetails

Demeyere Specialties Frying Pans Ecoglide Ceraforce Ultra

Demeyere frying pans fat free

Tips Olie of boter?

Bij het bakken in een bak-/koekenpan met antikleeflaag is het belangrijk dat je de juiste vetstof kiest. Gebruik bij voorkeur boter, margarine, of een olie die bestand is tegen hogere temperaturen zoals arachide- of maïsolie. Olijfolie van eerste persing (“extra vierge”) is niet aan te bevelen: de natuurlijke smaak en de geurstoffen in de olie verbranden te snel en zorgen voor een kleverige film in de pan. Indien je toch olijfolie wenst te gebruiken, kies dan voor geraffineerde olijfolie.  

Ontdek onze baktips
Demeyere specialties non stick

Tips Gebruikstips

Voor het maximaal behoud van de antikleefeigenschappen raden we aan geen gebruik te maken van scherpe voorwerpen en niet in de pan te snijden. Gebruik keukengerei van nylon, silicone of hout. Stapel de pannen niet in elkaar bij het wegbergen, of gebruik panbeschermers. 

Demeyere frying pans Fat

Tips Onderhoudstips

Pannen met een Ceraforce Ultra antikleeflaag moeten na elk gebruik goed ontvet worden. Test, na reiniging van de bakpan, de keramische laag door de pan nat te maken met zuiver water en ze verticaal te houden: als het water er volledig afloopt zonder druppels na te laten, is geen extra reiniging nodig. Indien er druppels aan de keramische laag blijven hangen, is een extra reiniging/ontvetting noodzakelijk. We raden af om uw bakpan in de vaatwasser te reinigen omdat de wasproducten voor de vaatwasser meer en meer agressief worden en uw bakpan kunnen aantasten.  


Ecoglide Ceraforce Ultra Alle producten