Alle reeksen

Demeyere Bakpannen

Krokant bakken zonder kleven of krassen

demeyere_frying-pans_industry-ceraforce_01

Industry Ceraforce Ultra

Deze bak-/koekenpannen met industriële look werden ontworpen door Belgisch designer Stefan Schöning. Ze zijn gemaakt van een 5-lagenmateriaal tot aan de rand (3 mm) voor een uitstekende warmtegeleiding. Deze Industry pannen zijn uitgerust met de keramische antikleeflaag Ceraforce Ultra. De innovatieve laag combineert goede antikleefeigenschappen met een extra hoge krasbestendigheid, voor een goudbruin bakresultaat. Voor de Industry Ceraforce Ultra pannen biedt Demeyere een garantie van 5 jaar op alle productie- of materiaalfouten; geen garantie voor professioneel gebruik.  


Demeyere quotes De antikleefpan die het bakresultaat van een roestvrijstalen pan het dichtst evenaart


Industry Ceraforce Ultra Productdetails

Demeyere Specialties Frying Pans Industry Ceraforce Ultra

Demeyere frying pans fat free

Tips Olie of boter?

Bij het bakken in een bak-/koekenpan met antikleeflaag is het belangrijk dat je de juiste vetstof kiest. Gebruik bij voorkeur boter, margarine, of een olie die bestand is tegen hogere temperaturen zoals arachide- of maïsolie. Olijfolie van eerste persing (“extra vierge”) is niet aan te bevelen: de natuurlijke smaak en de geurstoffen in de olie verbranden te snel en zorgen voor een kleverige film in de pan. Indien je toch olijfolie wenst te gebruiken, kies dan voor geraffineerde olijfolie.  

Ontdek onze baktips
Demeyere specialties non stick

Tips Gebruiks- en onderhoudstips

Voor het maximaal behoud van de antikleefeigenschappen raden we aan geen gebruik te maken van scherpe voorwerpen en niet in de pan te snijden. Gebruik keukengerei van nylon, silicone of hout. Stapel de pannen niet in elkaar bij het wegbergen, of gebruik panbeschermers.  

Demeyere frying pans Fat

Tips Onderhoudstips

Pannen met een Ceraforce Ultra antikleeflaag moeten na elk gebruik goed ontvet worden. Test, na reiniging van de bakpan, de keramische laag door de pan nat te maken met zuiver water en ze verticaal te houden: als het water er volledig afloopt zonder druppels na te laten, is geen extra reiniging nodig. Indien er druppels aan de keramische laag blijven hangen, is een extra reiniging/ontvetting noodzakelijk. We raden af om uw bakpan in de vaatwasser te reinigen omdat de wasproducten voor de vaatwasser meer en meer agressief worden en uw bakpan kunnen aantasten.  


Industry Ceraforce Ultra Alle producten