Alle reeksen

Demeyere Bakpannen

De instap antikleefpan

demeyere_frying-pans_restoglide_detail_01

Restoglide

Restoglide is de instapreeks van Demeyere, kwaliteit zonder franjes. Deze bak-/koekenpannen zijn vervaardigd van roestvrij staal 18/10 en voorzien van een opgezette 3-lagenbodem van 4 mm dikte. De Restoglide pannen kenmerken zich door de Excalibur® PTFE-antikleeflaag, om zorgeloos te bakken met weinig vetstof. Voor de Restoglide pannen biedt Demeyere een garantie van 2 jaar op alle productie- of materiaalfouten; geen garantie voor professioneel gebruik.  


Demeyere quotes Ideaal om mijn eerste culinaire ervaringen op te doen


Restoglide Productdetails

Demeyere Specialties Frying Pans Restroglide

Demeyere frying pans fat free

Tips Olie of boter?

Bij het bakken in een bak-/koekenpan met antikleeflaag is het belangrijk dat je de juiste vetstof kiest. Gebruik bij voorkeur boter, margarine, of een olie die bestand is tegen hogere temperaturen zoals arachide- of maïsolie. Olijfolie van eerste persing (“extra vierge”) is niet aan te bevelen: de natuurlijke smaak en de geurstoffen in de olie verbranden te snel en zorgen voor een kleverige film in de pan. Indien je toch olijfolie wenst te gebruiken, kies dan voor geraffineerde olijfolie.  

Ontdek onze baktips
Demeyere frying pans Fat

Tips Onderhouds- en gebruikstips

Voor het maximaal behoud van de antikleefeigenschappen raden we aan geen gebruik te maken van scherpe voorwerpen en niet in de pan te snijden. Gebruik keukengerei van nylon, silicone of hout. Stapel de pannen niet in elkaar bij het wegbergen, of gebruik panbeschermers. We raden af om uw bakpan in de vaatwasser te reinigen omdat de wasproducten voor de vaatwasser meer en meer agressief worden en uw bakpan kunnen aantasten.  


Restoglide Alle producten