Alle reeksen

Demeyere Specialiteiten

De ideale sudder- en braadpan.

Demeyere simmering specialties

Sudderen

Sudderen is bij uitstek geschikt om producten die van nature taai zijn, te garen en malser te maken. De conische sudderpannen en ovale potten van Demeyere werden specifiek ontwikkeld om deze kooktoepassing optimaal te laten verlopen. De sudderpotten van Demeyere zijn even effectief als gietijzer maar veel lichter in gebruik. 


Demeyere quotes Een lichte sudderpot voor de lekkerste gerechtjes


Sudderpot Productdetails

Demeyere Specialties Simmering

Demeyere Specialties simmering

Sudderen Conische sudderpan

Het 7-lagenmateriaal tot aan de rand (3 tot 3,3 mm) van de conische sudderpan garandeert een gelijkmatige verdeelde warmte en heeft een hoog rendement op alle types fornuizen. Dankzij de Silvinox®-oppervlaktebehandeling blijft de sudderpan zilverwit, zelfs na jaren gebruik. Het roestvrijstalen of glazen deksel zorgt voor optimaal behoud van de warmte. Even effectief als gietijzer voor sudderen, maar veel lichter. Demeyere biedt een garantie van 30 jaar op alle productie- of materiaalfouten, 10 jaar garantie voor professioneel gebruik. 

Demeyere Specialties simmering

Sudderen De ovale kookpot/pan met hoog deksel

e ovale kookpot/pan met hoog deksel is perfect geschikt om te sudderen en te stoven, maar is eveneens ideaal voor het bereiden van de heerlijkste visgerechten of het braden van je kerstkalkoen. Hij is vervaardigd van hoogwaardig roestvrij staal 18/10 en kreeg de Silvinox®- oppervlaktebehandeling mee voor een nog betere bescherming en een nog mooiere, zilverwitte, matte glans. Dankzij het gebruik van 7-lagenmateriaal (2,5 mm dik) tot aan de rand krijgt men een juiste en gelijkmatige warmteverdeling, een groter bakoppervlak en, bij juist gebruik, perfecte antikleefresultaten. De ovale kookpot/pan is geschikt voor de oven en alle vuren, inclusief inductie. Demeyere biedt een garantie van 30 jaar op alle productie- of materiaalfouten, 10 jaar garantie voor professioneel gebruik. 


Sudderen